Anterieure overeenkomst ''Twelve'' getekend

Woensdag 8 juni tekenden wethouder Robin Heij en de bestuurders Nick Nieuwenhuizen en Tomas van den Berg van Nieuw & Berg Haven VOF de anterieure overeenkomst voor het nieuwbouwproject ’Twelve’, aan de Langeweg 12 in Oud-Beijerland. De ontwikkelaarscombinatie, bestaande uit De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. en Nieuw Vastgoed II B.V. gaat 64 appartementen bouwen.Betaalbaar en aangenaam wonen
Het project bestaat uit een gevarieerd woonprogramma, met 30% woningen in het betaalbare segment, 50% in het middensegment en 20% in het dure segment. Wethouder Robin Heij: “Het nieuwbouwproject Twelve zorgt voor een uitbreiding van het aantal beschikbare koopwoningen en een groot deel daarvan valt in het betaalbare segment. Het is een mooi project, waarbij een goede balans is gevonden tussen betaalbaar en aangenaam wonen. De toekomstbestendige, duurzame woningen komen op een mooie groene locatie, waar voldoende voorzieningen in de buurt zijn.”

Het project biedt straks een ruime keuze aan koopappartementen in verschillende groottes, indeling, ligging en prijsklassen. Alle appartementen zijn gasloos, levensloopbestendig en hebben een eigen parkeerplaats.