Rotterdam Architectuurprijs 2019

Selectie architectuurprijs Rotterdam  2019!

Nieuw Vastgoed is in samenwerking met een belegger vanaf het eerste uur betrokken bij het project "PTT gebouw aan de Binnenrotte te Rotterdam.” Na diverse overleggen zijn er plannen gemaakt voor de transformatie van het complex met JSA als architect. Nieuw Vastgoed heeft samen met JSA diverse andere projecten ontwikkeld en is van mening het juiste bureau voor deze opgave te hebben gekozen. Een ander project “Parkzicht 16-hoven te Rotterdam” was eerder geselecteerd voor de architectuurprijs Rotterdam.

Er zijn een aantal varianten onderzocht waaronder; kantoorbestemming, hotel, appartementen etc etc. maar ook het vergroten van het gebouw door middel van "optoppen". We hebben uiteindelijk het gewenste programma binnen de huidige zetting gemaakt met name om de huidige gevels van het gebouw te respecteren. Wij zijn trots op het resultaat op deze bijzondere locatie. Comfortabel wonen en op de begane grond een mooie plint met horecavoorziening en dat alles in een duurzaam gebouw.

Het plan is geselecteerd voor de Rotterdamse Architectuurprijs 2019! Bijgaand het linkje met de nodige informatie over het plan. Wij hopen dat u, net zoals wij, ook enthousiast bent geworden na het openen van dit linkje en dat u uw stem gaat uitbrengen. 

Bedankt alvast,
Nick Nieuwenhuizen Nieuw Vastgoed B.V.

https://www.rotterdamarchitectuurprijs.nl/prijs-2019/transformatie-voormalig-ptt-gebouw-rotterdam.html​