Kwaliteit

Kwaliteit is een ruim begrip en op meerdere aspecten in projectontwikkeling van toepassing. Naast het zelf leveren van kwalitatief hoogwaardige service zoekt Nieuw Vastgoed dit ook bij partijen zoals architecten, adviseurs, aannemers, makelaars, notarissen etc. die aan onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen voldoen.
 
Kwaliteit zit ook in duurzame en onderhoudsvrije materialen die in onze projecten worden gebruikt. Uiteraard met oog voor detail bij ontwerp en toe te passen en te verwerken materialen. Als voorbeeld zijn we nauw betrokken bij de keuze en verwerking van de metselsteen, deze is zeer bepalend voor de kwaliteit van de woning. Een eigen woning is een investering in de toekomst. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig en duurzame materialen vindt er een positieve waardeontwikkeling plaats.
 
Kwaliteit is terug te vinden in creatieve, verrassende en betaalbare oplossingen voor de woning en omgevingsvraagstukken. Hierbij besteden wij niet alleen aandacht aan de woning zelf, maar ook aan de woonentree, erfafscheiding en woonomgeving.
 
De woonbeleving begint immers niet bij de voordeur, maar bij de entree van de woonwijk.