Laanvilla's 16-hoven te Rotterdam

Aan de Van de Duijn en Maasdamweg Zestienhoven te Rotterdam, op de overgang tussen de stad en het waterrijke buitengebied, is plan Bovenbeek gerealiseerd.
  • ​6 laanvilla's 2/1 kap
  • 12 laanvilla's 3/1 kap
  • 8 laanvilla's 4/1 kap
  • 5 stadsvilla's
Zowel de architectuur als de gedachte achter plan Bovenbeek is uniek. De hoofdgedachte is dat de wijk en de woningen zich verbinden met de omgeving. Daarmee krijgt de wijk dat parkachtige gevoel. Daarnaast is de architectuur divers, verrassend en eigentijds. Met als rode draad voornaam, ruim, groen en rustig wonen.
 
​Laanvilla's
Aan de voorname laan Van der Duijn en Maasdamweg zijn diverse types laanvilla's gesitueerd: 2/1 kap, 3/1 kap, 4/1 kap en stadsvilla's. Alle villa's hebben een prachtige, statige uitstraling door de fraaie rode of antraciete baksteen in combinatie met bijpassende keramische dakpannen en witte kozijnen.
 
Stadsvilla's
​Aan de Van der Duijn van Maasdamweg, gelegen naast de andere villa's zijn 5 unieke stadsvilla's gesitueerd. De stadsvilla kenmerken zicht door zijn 4 volwaardige bouwlagen met standaard wel 5 of 6 volledig afgewerkte slaapkamers. Daarbij de bijzondere kapvorm, de baksteen architectuur en fijne detaillering geven de woning een bijzondere en voorname uitstraling.