Wonen in Symfonie te Pernis

Dorps wonen in de nabijheid van alle grootstedelijke voorzieningen van Rotterdam! Dat kan in Wonen in Symfonie; Zes ruime bijna-energie-neutrale woningen in Pernis te Rotterdam. Met een (beukmaat) breedte van maar liefst 6 meter zijn deze woning gerust zeer ruim te noemen!

Wonen in Symfonie is vernoemd naar de muziekkoepel op het Arie den Arendplein, waar het project aan gelegen is. De woningen zijn ca. 140m2 groot en hebben standaard vier ruime slaapkamers. Dit aantal kan optioneel uitgebreid worden tot maar liefst zes slaapkamers! Bovendien is het op de begane grond mogelijk een 2,4m achteruitbouw te nemen.

Alle zes de grondgebonden woningen zijn gesitueerd op ruime kavels waardoor u optimaal kunt genieten in de achtertuin. Bovendien heeft elke woning standaard twee eigen(!) parkeerplaatsen voor de deur. Onder de aanliggende straat door is standaard een loze leiding opgenomen voor een eventuele eigen elektrische laadvoorziening.

Wonen in Symfonie betekent ook duurzaam wonen en besparen op de gasrekening. De woningen zijn immers compleet gasloos en zelfs bijna-energie-neutraal. Elke woning is standaard voorzien van een eigen lucht-water warmtepomp, in combinatie met PV-panelen. Het duurzame ventilatiesysteem met warmteterugwinning is bovendien voorzien van een fijnstoffilter. 

De woningen zijn verder standaard voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast heeft elke woning een groot zonweringsknikarmscherm op de begane grond aan de voorzijde en dubbele openslaande deuren aan de voor- en achtertuin. 
Interieur impressie hoekwoning

Interieur impressie tussenwoning